06 - 23 67 19 75 info@viva-coaching.nl

Druk

Druk

Druk

Viva training en coaching Dyonne Heijnen regio weert

Training Mindful wandelen in de natuur

 

Op het werk weet je niet hoe je alles afkrijgt. Thuis is het al niet veel beter. De strijkwas ligt bijna tot aan het plafond. Je dochter moet zo opgehaald worden van pianoles. En na het eten moet zoonlief naar voetbal. Hulp is er niet, want jouw partner zit nog in vergadering. En o ja, er moet nog snel iets eetbaars op tafel komen. Je wordt geleefd en loopt over…

Oeh, dat klinkt alsof je wel wat ontspanning kunt gebruiken. Nou, laat de boel de boel en kom heerlijk samen met mij wandelen in natuurgebieden in en rondom Thorn (concreet: we wandelen in Thorn, Ell, Swartbroek, Weert en Nederweert).
We gaan met een klein, gezellig groepje de natuur in en je zult merken dat je meteen ontspant. En meer gaat beleven. Dat gaat natuurlijk niet van het ene op het andere moment, maar gaandeweg zul je niet meer snel denken aan wat er nog allemaal moet. Je bent dan alleen daar. Ter plekke. En je geniet met volle teugen van de rust, het zonnetje, de wind, de vogels, de geuren en alles wat je om je heen ziet. Het is net alsof je er voor de eerste keer naar kijkt.

We wandelen 4 weken achter elkaar zo’n 2 uur door mooie, afwisselende natuurgebieden. Tussendoor doen we mindful- en ademhalingsoefeningen. Afgewisseld met yoga, meditatie en creativiteit. Zo ga je nog meer in het moment zijn en rustiger worden. En veel meer genieten van alles om je heen.

Doe mee met de training Mindful wandelen in de natuur. Het zal je goed doen!

Heb je interesse? Wil je meer informatie? Of heb je nog specifieke vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op!