06 - 23 67 19 75 info@viva-coaching.nl

“Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!”

“Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!”

Over mij

Ik ben Dyonne Heijnen. Ik ben getrouwd en woon in Thorn. Ik heb een drie jaar durende coachopleiding gevolgd en vanaf 1 januari 2018 ben ik aan de slag gegaan in mijn coachingspraktijk aan huis: Viva Coaching. Ook ben ik veel in de natuur te vinden rondom Nederweert. In mijn vrije tijd én tijdens de wandelcoachingssessies en de Mindful Walk Cursus, die ik verschillende keren per jaar organiseer.

Waarom ben ik coach geworden?

Ik ben de opleiding tot coach in eerste instantie voor mezelf gaan volgen, omdat ik tegen bepaalde zaken aanliep. Dat wat ik geleerd heb, heeft me veel inzichten en handvatten gegeven waardoor ik nu veel beter in mijn vel zit en een fijner en rijker leven heb. Gaandeweg realiseerde ik me dat ik anderen heel graag wil helpen zich beter te voelen, zich te ontwikkelen en gelukkiger te zijn. Dat gun ik jou ook!

Mijn werkwijze

Mijn aanpak als coach is persoonlijk, integer en vanuit oprechte interesse. Ik bied aan de hand van drie methodieken de mogelijkheid om te werken aan persoonlijk ontwikkeling en groei. Maar het is ook mogelijk om een concreet probleem of knelpunt in je leven bespreekbaar te maken en daaraan te werken. Wat in jouw situatie de meest aangewezen aanpak is, is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke vraag of ontwikkelbehoefte. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek zal ik dit samen met jou verkennen en maken we hier afspraken over. Naast mijn werk als coach ben ik werkzaam als beleidsadviseur binnen het sociale domein bij een gemeente. Wil je meer weten over mijn professionele achtergrond dan nodig ik je uit om mijn LinkedIn-profiel te bekijken.

3 methodieken

Mijn werkwijze is gebaseerd op drie psychologische stromingen:

 

  • Enneagram geeft een diepgaand inzicht in de onderliggende drijfveren van mensen met bijbehorende gedragingen, valkuilen en kwaliteiten.
  • Transactionele analyse bevordert de interacties tussen mensen en stimuleert echt contact. Het geeft grip op de communicatie en wat er in de onderlaag werkelijk gecommuniceerd wordt. Het stimuleert autonoom en authentiek in het leven staan.
  • NLP (neurolinguïstisch programmeren) biedt handvatten om doelgericht aan een probleem of ontwikkelpunt te werken, onbewuste innerlijke processen bewust te maken of belemmerende overtuigingen te veranderen.

Wil je meer over mij, mijn praktijk of de methodieken weten?

Neem dan vrijblijvend contact met me op!