06 - 23 67 19 75 info@viva-coaching.nl

Bewustwording van eigenschappen, gedragingen en patronen kan je leven verrijken!

Viva training en coaching Dyonne Heijnen regio weert

Enneagramtype-interview

 

Het Enneagram vormt een zeer geschikt instrument voor verder persoonlijk (zelf)onderzoek. Het gaat erom dat je jezelf leert herkennen in een bepaald Enneagramtype met de daarbij behorende eigenschappen, gedragingen en patronen. Bewustwording hiervan en inzicht hierin kunnen je leven verrijken. In het Enneagramtype-interview ga ik met jou in gesprek waarbij ik persoonlijke vragen aan je stel. Hierdoor kom ik meer over jouw persoonlijkheid te weten en kan ik jouw Enneagramtype vaststellen.

Ieder Enneagramtype kan een bepaalde ontwikkeling doormaken en heeft een zogenaamde groei- en stresslijn. In een verdiepend gesprek kan ik hier samen met jou naar kijken. Doordat je hier meer over te weten komt, kun je er zeker je voordeel mee doen in je leven. Je leert jouw sterke kanten en valkuilen nog beter kennen waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.

Wil jij weten welk Enneagramtype jij bent?

Maak dan een afspraak met mij!