06 - 23 67 19 75 info@viva-coaching.nl

Druk

Druk

Druk

Viva training en coaching Dyonne Heijnen regio weert

Mindful Walk Cursus

Op het werk weet je niet hoe je alles afkrijgt. Thuis is het al niet veel beter. De strijkwas ligt bijna tot aan het plafond. Je dochter moet zo opgehaald worden van pianoles. En na het eten moet zoonlief naar voetbal. Hulp is er niet, want jouw partner zit nog in vergadering. En o ja, er moet nog snel iets eetbaars op tafel komen. Je wordt geleefd en loopt over…

Oeh, dat klinkt alsof je wel wat ontspanning kunt gebruiken. Nou, laat de boel de boel en kom heerlijk samen met mij wandelen in natuurgebieden in en rondom Nederweert.

We gaan met een klein, gezellig groepje de natuur in en je zult merken dat je meteen ontspant. En meer gaat beleven. Dat gaat natuurlijk niet van het ene op het andere moment, maar gaandeweg zul je niet meer snel denken aan wat er nog allemaal moet. Je bent dan alleen daar. Ter plekke. En je geniet met volle teugen van de rust, het zonnetje, de wind, de vogels, de geuren en alles wat je om je heen ziet. Het is net alsof je er voor de eerste keer naar kijkt.

We wandelen 5 weken achter elkaar zo’n 1,5 uur door mooie, afwisselende natuurgebieden. Tussendoor doen we mindful- en ademhalingsoefeningen. Afgewisseld met yoga en tai chi. Zo ga je nog meer in het moment zijn en rustiger worden. En veel meer genieten van alles om je heen.

Doe mee met de Mindful Walk Cursus. Het zal je goed doen!

Wanneer?

De data zijn:

  • vrijdag 12 maart
  • vrijdag 19 maart
  • vrijdag 26 maart
  • vrijdag 2 april
  • vrijdag 9 april

Iedere les begint om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur.

Waar?

De locatie wisselt, maar is altijd in de omgeving van Nederweert.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de cursus van 5 lessen bedraagt 95 euro (inclusief BTW).

Weten hoe een deelnemer de cursus heeft ervaren?
Lees dan haar review.

Zie jij dat wel zitten? Meld je meteen aan!

4 + 9 =